CONTACTGEGEVENS

Amersfoortseweg 43
3712 AB HUIS TER HEIDE
Postbus 323
3700 AH ZEIST
Tel 030 – 7210 706
Fax 030 – 7210 709
E-mail sturen

MR. SUZAN OUWENS

Advocaat (1977)

Studie
: Rechten, Erasmus Universiteit Rotterdam, 2000

Specialisatie: Onderwijsrecht, Bestuursrecht, Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht

Opgegroeid in een ‘onderwijsgezin’ heeft Suzan Ouwens al van jongs af aan veel affiniteit met het onderwijs. Direct na afronding van haar rechtenstudie in de zomer van 2000 is zij gaan werken bij werkgeversorganisatie VOS/ABB. Daar heeft ze jarenlang met veel plezier onderwijswerkgevers bijgestaan en geadviseerd in allerlei juridische vraagstukken. Aanvankelijk als juridisch adviseur en sinds 2003 als advocaat, vanaf april 2011 onder de vlag van Leeuwendaal VOS/ABB. Zij is sinds 1 maart 2012 partner bij Allied Advocaten.

De nadruk van de werkzaamheden van Suzan Ouwens ligt op adviseren van en procederen voor opdrachtgevers in het primair en voortgezet onderwijs op het gebied van arbeidsrecht/personeelsdossiers. Maar ook met adviseren en procederen bij kwesties tussen ouders en school, klachtenprocedures, verwijdering van leerlingen, procedures tegen UWV en Participatiefonds, MR-geschillen, aansprakelijkheidskwesties en alle andere juridische kwesties die in het onderwijs kunnen voorkomen heeft zij ruime ervaring. Zij kan als uw sparringpartner optreden, contacten met tegenpartijen onderhouden / onderhandelen, contracten beoordelen, maar ook juridische procedures voeren als dat nodig is. Tevens verzorgt zij desgewenst cursussen op bovengenoemde gebieden.

Haar werkwijze kenmerkt zich door snelheid en betrokkenheid, zowel bij de klant als de specifieke casus. Suzan Ouwens stelt altijd uw belang voorop en neemt dit ook mee in de afweging tussen schikken of (door)procederen.

Suzan is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te halen op dit rechtsgebied.