Allied Advocaten is een landelijk opererend advocatenkantoor met gesprecialiseerde en servicegerichte advocaten. Bij Allied Advocaten werken op dit moment 12 advocaten die actief zijn op verschillende rechtsgebieden.

Allied Advocaten is een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende advocaten, die ieder vanuit een eigen onderneming voor eigen rekening en risico de advocatenpraktijk uitoefenen, bestaande uit Alied Advocaten, Allied Advocaten Arbeids- en Contractenrecht B.V., FWD B.V., Van der Hout Advocatuur B.V., Stijn Maas Advocatuur, Voorhorst Advocatuur B.V., Jack Heussen Advocatuur B.V., De Levant B.V., Stevi B.V., Van de Burgwal Advocatuur, Krikke Advocatuur en mr. M.P.K. Ruperti. Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van Allied Advocaten van toespassing, waarin o.a. is opgenomen dat iedere aansprakelijkheid wordt uitgesloten, voor zover de individueel afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering die aansprakelijkheid niet dekt. De algemene voorwaarden zijn gepubliceerd op deze website en tevens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 68950489.

Allied Advocaten is altijd op zoek naar gespecialiseerde en servicegerichte advocaten die met Allied Advocaten willen samenwerken en zich op basis van kostendeling bij Allied Advocaten aan willen sluiten.
Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met mr. Mathieu Wakim of mr. Frank Drost via telefoonnummer 035 – 548 90 00.