HOE WERKEN WIJ? EEN OPTIMAAL RESULTAAT TEGEN MINIMALE KOSTEN

Hoe werken wij? Wij vinden het uiteraard belangrijk om u snel en goed van dienst te zijn. Als u contact met ons opneemt, per telefoon of per e-mail, zal één van onze gespecialiseerde advocaten direct contact met u opnemen. U kunt dan vrijblijvend uw vraag aan de advocaat voorleggen.

Besluit u dat één van de Allied Advocaten u mag bijstaan, dan spreken we de kwestie op korte termijn met u door. Tevens ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging.

De samenwerking is er niet alleen op gericht uw vraag of probleem zo goed en zo snel mogelijk in beeld te krijgen en te behandelen, maar om alle te nemen stappen op voorhand goed en duidelijk met u af te stemmen en de strategie te bepalen (of eventueel tussentijds aan te passen). De advocaat zal u daarom steeds schriftelijk en/of mondeling op de hoogte houden van de ontwikkelingen in uw zaak.

Ons doel is altijd in iedere zaak om voor u een optimaal resultaat te behalen tegen minimale kosten. Voor informatie over onze advocaten verwijzen wij u door naar deze pagina.

Direct contact opnemen