Mr. Suzan Ouwens

SuzanIdeler 250x250Naam: Mr. Suzan Ouwens, advocaat (1977)
Studie: Rechten, Erasmus Universiteit Rotterdam, 2000

Specialisatie: Onderwijsrecht, Bestuursrecht, Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht
LinkedIn:

 

Opgegroeid in een ‘onderwijsgezin’ heeft Suzan Ouwens al van jongs af aan veel affiniteit met het onderwijs. Direct na afronding van haar rechtenstudie in de zomer van 2000 is zij gaan werken bij werkgeversorganisatie VOS/ABB. Daar heeft ze jarenlang met veel plezier onderwijswerkgevers bijgestaan en geadviseerd in allerlei juridische vraagstukken. Aanvankelijk als juridisch adviseur en sinds 2003 als advocaat, vanaf april 2011 onder de vlag van Leeuwendaal VOS/ABB.

De nadruk van de werkzaamheden van Suzan Ouwens ligt op adviseren en procederen op het gebied van ambtenaren- en arbeidsrecht. Maar ook in procedures tussen ouders en school, klachtenprocedures, aansprakelijkheidskwesties en alle andere procedures die in het onderwijs kunnen voorkomen staat zij u als onderwijswerkgever, -werknemer of ouder graag bij.

Haar werkwijze kenmerkt zich door snelheid en betrokkenheid, zowel bij de klant als de specifieke casus. Suzan Ouwens stelt altijd uw belang voorop en neemt dit ook mee in de afweging tussen schikken of (door)procederen. Zij is sinds 1 maart 2012 partner bij Allied Onderwijs Advocaten.

CONTACTGEGEVENS suzan ouwens

voorheen Suzan Ideler-Ouwens

Amersfoortseweg 43
3712 AB HUIS TER HEIDE
Postbus 323
3700 AH ZEIST
Tel 030 – 7210 706
Fax 030 – 7210 709
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Contactformulier: Mr. Suzan Ouwens