Mr. Stijn Maas

StijnMaas A9A7566 250x250Naam: Mr. Stijn Maas (1977), Advocaat/Partner
Opleiding: Rechtsgeleerdheid, Universiteit Utrecht, 2003

Specialisatie: Arbeidsrecht en Verbintenissenrecht

Referenties van cliënten lezen?
Bekijk zijn persoonlijke website www.stijnmaas.nl
of zijn LinkedIn pagina 


Stijn Maas is als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en het beoordelen en opstellen van contracten. Stijn Maas staat zowel ondernemers als particulieren bij.

Stijn Maas heeft ruim vijftien jaar juridische werkervaring. Niet alleen als advocaat (sinds 2009), maar ook als interim jurist en legal projectmanager. Na zijn afstuderen (Universiteit Utrecht, 2003) is hij zijn carrière begonnen als legal trainee bij een groot juridisch consultancy kantoor. Daarna is hij bijna zes jaar werkzaam geweest als interim jurist. Ook zat hij twee jaar als werknemer in de ondernemingsraad.

Behalve juridische, heeft Stijn Maas ook leidinggevende en strategische ervaring opgedaan in verschillende bedrijfsculturen bij verschillende bedrijven, banken en instellingen. Dit stelt hem in staat om iedere (arbeidsrecht)zaak met een bredere en frissere blik te benaderen dan enkel met een juridische bril op. Zowel voor ondernemers als particulieren, want hij heeft jarenlang aan beide kanten van de tafel gezeten.

Sinds april 2009 is Stijn Maas als advocaat werkzaam bij Allied Advocaten en vanaf 2014 is hij als advocaat / partner verbonden aan Allied Advocaten.

CONTACTGEGEVENS stijn maas

Spoorstraat 2
3742 EG Baarn
Postbus 162
3740 A4 Baarn
Tel  035 - 548 90 00
Fax 035 - 548 90 01
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier: Mr. Stijn Maas