Mr. Mathieu Wakim

MathieuWakim 4A9A3545 250x250Naam: Mr. Mathieu Wakim (1963), oprichter en partner van Allied Advocaten
Studie: Rechten, Universiteit van Utrecht, 1991

Specialisatie: Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht en Contractenrecht
Lid van: Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
                  Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland (VAAMN)

LinkedIn:

Referenties

Sinds 1998 houdt Mathieu Wakim zich vrijwel uitsluitend bezig met het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en contractenrecht. Hij heeft een brede arbeidsrechtelijke praktijk waarin hij bedrijven, bestuurders, (statutair) directeuren en particulieren adviseert ten aanzien van reorganisaties, uiteenlopende arbeidsrechtelijke geschillen en/of contractuele zaken die met deze rechtsgebieden samenhangen. Hij doceert bovendien bij de Nederlandse Orde van Advocaten, is op verzoek mediator en lid van de Orde van Advocaten en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland. In het recente verleden deed Mathieu Wakim een aantal zaken die een sterke publicitaire uitstraling hadden en sindsdien wordt hij regelmatig gevraagd zijn mening over specifieke onderwerpen van het arbeidsrecht te geven in radio- en televisieprogramma’s.

De eerste jaren van zijn carrière heeft Mathieu Wakim zich in het bijzonder toegelegd op de algemene rechtspraktijk met een duidelijk accent op het strafrecht. Hij trad succesvol op in een aantal belangrijke strafzaken, die veel publiciteit trokken. Op verzoek van een internationaal opererend advocatenkantoor werkte hij vanaf 1995 een aantal jaren op de Nederlandse Antillen ( Sint Maarten), waar hij zich naast de behandeling van enkele geruchtmakende strafzaken verder verdiepte in het arbeids- en ambtenarenrecht. In 2004 vestigde hij zich als zelfstandig advocaat waarmee hij de basis legde voor Allied Advocaten.

Mathieu Wakim is een liefhebber van oldtimers, rijdt graag motor en is als hardloper regelmatig in de duinen en bossen te vinden.

CONTACTGEGEVENS Mathieu Wakim

Tel: 06 - 20 588 966
Spoorstraat 2
3743 EG BAARN
Postbus 162
3740 AD BAARN 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier:  Mr. Mathieu Wakim