Mr. Erik Brouwer

ErikBrouwer IMG 8651 250x250Naam: Mr. Erik Brouwer, advocaat (1967)
Studie: Rechten, Universiteit van Utrecht, 1992

Specialisatie: Onderwijsrecht, Bestuursrecht, Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht
LinkedIn:

 

Erik Brouwer heeft een sterke betrokkenheid bij het onderwijs. Vanaf het begin van zijn carrière staat hij onderwijsorganisaties bij vanuit een uitgebreide advies- en procespraktijk. Zijn oriëntatie is breed; hij adviseert onder meer over ontslag, medezeggenschap, huisvesting, contracten en ruimtelijke ordening. Zijn ervaring deelt hij graag met u tijdens de cursussen die hij verzorgt. Vanuit zijn rol als toezichthouder bij een groot schoolbestuur weet hij waar bestuurders in het onderwijs mee te maken krijgen. Daarnaast is hij voorzitter van advies- en bezwaarcommissies bij reorganisaties, functiewaardering en studentenzaken.

Erik Brouwer procedeert en adviseert ten behoeve van onderwijsinstellingen voor openbaar en (algemeen) bijzonder onderwijs. Tot zijn opdrachtgevers behoren instellingen in de sector primair en voortgezet onderwijs. Naast de onderwijssector heeft Erik Brouwer ervaring bij overheidsorganisaties op met name het gebied van arbeidsvoorwaarden en reorganisaties.

In zijn aanpak merkt u de jarenlange ervaring die Erik Brouwer heeft opgebouwd. Hij is doortastend en vasthoudend; uw belang staat voorop! Erik Brouwer is onder meer werkzaam geweest bij VBS, TU Delft en VOS/ABB en heeft zitting in diverse bezwarencommissies. Hij is sinds 1 september 2010 advocaat/eigenaar van Allied Onderwijs Advocaten.

CONTACTGEGEVENS erik brouwer

Amersfoortseweg 43
3712 AB HUIS TER HEIDE
Postbus 323
3700 AH ZEIST
Tel 030 – 7210 707
Fax 030 – 7210 709
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier: Mr. Erik Brouwer