Mr. Ellen van de Burgwal

EllenvdBurgwal A9A7638 bewerkt 250x250Naam: Mr. Ellen van de Burgwal, advocaat (1984)
Studie: Rechten, Universiteit van Utrecht, 2010

Specialisatie: Personen & Familierecht en Arbeidsrecht
LinkedIn:

 

Ellen van de Burgwal is advocaat met ervaring op het gebied van Personen & Familierecht en Arbeidsrecht. Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt, is zij in 2014 haar eigen kantoor gestart. Na ruim 3 jaar zelfstandig en alleen haar praktijk te hebben gerund was het tijd voor een nieuwe stap. Sinds 2017 is zij als advocaat/partner verbonden aan Allied Advocaten.

In het personen & familierecht staat zij cliënten bij tijdens een scheiding, beëindiging van de samenleving, alimentatiewijziging, wijziging van de omgangsregeling, geschillen over de uitoefening van het (ouderlijk) gezag, boedelscheidingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Voor meer informatie over de betreffende procedures, kijk onder Personen & Familierecht.

Binnen het Arbeidsrecht staat zij zowel werkgevers als werknemers bij. Deze combinatie houdt haar scherp en stelt haar in staat om tot creatieve oplossingen te komen. Binnen het arbeidsrecht houdt zij zich bezig met ontslagzaken, re-integratiegeschillen, loonvorderingen en arbeidsgeschillen in de ruimste zin van het woord. 

contactgegevens ellen van de burgwal

Tel: 035 548 90 00
Spoorstraat 2
3743 EG BAARN
Postbus 162
3740 AD BAARN
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier: Mr. Ellen van de Burgwal