Mr. Denise van Zijl - van Hengel

Denise 250x250Naam: Mr. Denise van Zijl - van Hengel (1969), advocaat, fiscalist, partner
Studie: Rechten, Universiteit van Utrecht, 1994, Fiscaal Recht, universiteit van Amsterdam 1996

Specialisatie: Ondernemingsrecht, fiscaalrecht en contractenrecht
Lid van: Orde van advocaten

 

Nadat Denise in 1994 haar studie Nederlands recht (specialisatie ondernemingsrecht) aan de Rijksuniversiteit Utrecht had afgerond, is zij in 1996 afgestudeerd voor de studie Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Al tijdens haar laatste studiejaar (1996) is zij als belastingadviseur in dienst getreden bij Price Waterhouse Coopers. Hier heeft zij ruim 9 jaar ondernemers geadviseerd op het gebied van het fiscaalrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht (o.a. bedrijfsovernames, reorganisaties en estate planning).

In januari 2006 heeft Denise zelf als ondernemer succesvol een fiscaalrechtelijke en ondernemingsrechtelijk adviespraktijk opgezet, van waaruit zij als fiscaal en juridisch adviseur veel MKB-bedrijven en accountantskantoren heeft geadviseerd en begeleid.

In 2017 is Denise beëdigd als advocaat en sinds september 2018 als partner werkzaam bij Allied Advocaten. Zij zet thans als advocaat haar expertise op het gebied van het ondernemings- en fiscaalrecht in voor ondernemers.

Denise onderscheidt zich door haar scherpe, analytische, financiële en fiscale kennis.

CONTACTGEGEVENS DENISE VAN ZIJL

Tel; 06 - 23 372 324
Spoorstraat 2
3743 EG Baarn
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier: Mr. drs. Denise van Zijl