Wie zijn wij

Wij zijn een landelijk opererend kantoor met 12 advocaten en specialisaties op het gebied van Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Ondernemingsrecht, Onderwijsrecht, Familierecht en Strafrecht. Deze specialisaties zorgen ervoor dat onze gespecialiseerde advocaten u zeer vakbekwaam kunnen bijstaan.

Allied Advocaten werkt met zowel nationale als internationale cliënten. Wij hechten grote waarde aan het aangaan van langdurige relaties met onze cliënten en streven altijd naar een optimaal resultaat. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding is daarbij voor ons van essentieel belang.

Wij werken snel en praktisch en beschikken over een efficiënte organisatiestructuur. Wij spannen ons tot het uiterste in om uw belangen zo goed mogelijk en op een no-nonsense wijze te behartigen. Het maakt niet uit waar u gevestigd of woonachtig bent. Wij zijn altijd bereid naar u toe te komen. Over het algemeen is één uitgebreid kennismakingsgesprek voldoende om een goed beeld van uw zaak te krijgen. De verdere behandeling van het contact in uw zaak kan vervolgens per telefoon, e-mail en fax geschieden. Voor meer informatie over onze werkwijze klik hier.