shutterstock arbeidsrecht 1141x450

Inleiding

Welkom op de website van Allied Advocaten, dé belangrijkste Nederlandse online adviseur voor de werkgever met vragen op het gebied van het arbeidsrecht. Via deze site hebben inmiddels een groot aantal werkgevers belangrijke informatie over arbeidsrechtelijke kwesties kunnen vinden.

Meteen contact
Heeft u meteen behoefte aan advies? Neem dan voor een vrijblijvend advies contact op met mr. Mathieu Wakim op. U kunt ook contact opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer 035-548 90 00 of een mail sturen.  

Op onze site vindt u informatie over ieder soort ontslag en tips hoe u het beste kunt handelen. Verder krijgt u informatie over de te volgen procedure en de afwikkeling van het ontslag. 
 
Bovendien krijgt u antwoord op een groot aantal vragen, zoals: kan ik mijn werknemer ontslaan? Wat kan ik doen en wat niet? Welke ontslagprocedure moet ik volgen? Heeft de werknemer recht op een ontslagvergoeding?

Allied Advocaten kan u verder ook adviseren over de meest recente ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en uw arbeidsovereenkomsten checken en/of opstellen. Daarover vindt u meer informatie in het hoofdstuk ”Wat kan Allied Advocaten voor u doen”.