shutterstock onderwijs 1141x450

Voor onderwijsinstellingen

Welkom bij Allied Advocaten voor onderwijsinstellingen, dé belangrijkste Nederlandse online adviseur voor openbare als bijzondere onderwijsinstellingen met vragen op het gebied van ontslag en rechtspositionele aangelegenheden. Via deze site hebben inmiddels vele onderwijsinstellingen belangrijke informatie over rechtspositionele kwesties kunnen vinden.

Meteen contact

Heeft u meteen behoefte aan advies? klik dan door naar contact.
U kunt dan telefonisch of per e-mail meteen contact zoeken met een van de gespecialiseerde advocaten van Allied Advocaten.

Inhoud van de site

De opzet van deze site is eenvoudig. Ze bevat veel informatie en tips voor de onderwijsinstelling die met een ontslagsituatie te maken heeft.

Over ieder soort ontslag krijgt u informatie en tips hoe u het beste kunt handelen. Voorts krijgt u informatie over de te volgen procedure en de afwikkeling van het ontslag.

In de site wordt bovendien antwoord gegeven op vragen zoals: Kan ik de werknemer ontslaan? Wat kan ik doen en wat niet? Welke ontslagprocedure moet ik volgen? Heeft de werknemer recht op een ontslagvergoeding?
Allied Advocaten kan u verder ook adviseren over de meest recente ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en uw arbeidsovereenkomsten respectievelijk aanstellingsakten checken en/of opstellen. Daarover vindt u meer informatie in het hoofdstuk ”Wat kan Allied Advocaten voor u doen”.