Camille Janszen, trainer, opleider, adoptieconsultant Office 365

Ik was door een van mijn beste vrienden getipt om contact met Mathieu op te nemen bij een vervelend verschil van inzicht met mijn ex-werkgever. Mathieu heeft vanaf het eerste moment mijn belangren optimaal behartigd. We hebben (gedeeltelijk gezamenlijk) een boeiend traject afgelegd met een zeer bevredigende uitkomst. Ik beveel Mathieu dan ook van harte aan.

Peter den Hertog, BERLIX automatisering

Toen mijn werkgever mij de vrijwillige mogelijkheid gaf om afscheid te nemen na vele jaren dienstverband heeft Mathieu mij hierin begeleid en voorzien van zeer goede adviezen. De voorgestelde vaststellingsovereenkomst door mijn toenmalige werkgever is dusdanig, door zijn inbreng, aangepast, dat zelfs mijn werkgever aangenaam verrast was door zijn tips en aangaf deze ook in de toekomst te zullen gaan toepassen. Dus een prima oplossing voor beide partijen. Daarnaast is de samenwerking met Mathieu gewoon heel prettig, makkelijk en snel en voel je door hem ondersteund wat gewoon heel prettig is in een situatie waar je onverwacht in terecht komt. Mathieu is een expert in zijn vakgebied, het arbeidsrecht.  Ik kan hem echt van harte aanbevelen!

André Trilling, Directeur Verkeersschool Trilling BV

Mijn ervaringen met Mathieu zijn ronduit goed. Mathieu werkt met en vanuit zijn eigen sterke kernwaarden.
1. Luisteren
2. Empathie
3. Objectief
4.Passie
5. Kennis
6. Resultaatgericht.
De kenmerken die leiden tot succes!

Leonne Timmermans, Coach en Opleider

Mathieu Wakim heb ik tijdens een mediation ervaren als een gedegen professional die op elegante wijze de touwtjes stevig in handen houdt, en daarmee strijdende partijen effectief begeleidt in het vinden van een oplossing.

Carla van Eck, ‘Super Grover’ bij Kaarten Carrousel

Verzeild in een arbeidsconflict (nooit gedacht dat dat mij als loyale, hardwerkende werknemer, zou kunnen overkomen...) werd ik door een vriendin geattendeerd op arbeidsrechtadvocaat Mathieu Wakim.

Mathieu heb ik leren kennen als een zeer deskundige, integere en resolute arbeidsrechtadvocaat met eenzelfde gevoel voor rechtvaardigheid. Ook belangrijk: op empathisch niveau was er gelijkheid.
Na ons eerste gesprek was daarom onmiddellijk duidelijk voor mij, dat ik mijn 'case' aan hem zou overdragen. Met een heel goed resultaat!

Mathieu, hoop dat je nog heel veel anderen die worstelen met -arbeidsvraagstukken-in het ongelijke- mag helpen! Hierbij zal ik zeker deze aanbeveling blijven onderschrijven.
Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking Mathieu