Ondernemingsrecht

shutterstock ondernemingsrecht 300x200

Statutair-Directeur

shutterstock statutair directeur 300x200

Arbeidsrecht

shutterstock arbeidsrecht 300x200

Onderwijsrecht

shutterstock onderwijs 300x200

Familierecht

shutterstock familierecht 300x200

Ambtenarenrecht

shutterstock ambtenarenrecht 300x200

Mediation

shutterstock mediation 300x200

.

shutterstock vrouw justicia 300x200

Welkom

Welkom bij Allied Advocaten, een landelijk opererend kantoor met specialisaties op het gebied van Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Ondernemingsrecht, Onderwijsrecht, Mediation, de juridische rechtspositie statutair directeur,  Familierecht en Strafrecht.  Deze expertises zorgen ervoor dat onze advocaten u binnen ieders gebied, zeer vakbekwaam kunnen bijstaan. 

Allied Advocaten werkt met zowel nationale als internationale cliënten. Wij hechten grote waarde aan het aangaan van langdurige relaties met onze cliënten en streven altijd naar een optimaal resultaat. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding is daarbij voor ons van essentieel belang.

Wij werken snel en praktisch en beschikken over een efficiënte organisatiestructuur. Wij spannen ons tot het uiterste in om uw belangen zo goed mogelijk en op een no-nonense wijze te behartigen. Het maakt niet uit waar u gevestigd of woonachtig bent, we zijn altijd bereid naar u toe te komen. Meestal is één uitgebreid kennismakingsgesprek voldoende om een goed beeld van uw zaak te krijgen. Verder overleg over uw zaak kan vervolgens per mail en telefoon plaatsvinden. 

Meteen contact

Heeft u direct behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonisch advies op telefoonnummer 035-548 90 00 of stuur een mail.