Inleiding

Welkom op de website van Allied Advocaten, dé belangrijkste Nederlandse online adviseur voor de werkgever met vragen op het gebied van het arbeidsrecht. Via deze site hebben inmiddels een groot aantal werkgevers belangrijke informatie over arbeidsrechtelijke kwesties kunnen vinden.

Meteen contact
Heeft u meteen behoefte aan advies? Bel ons dan op telefoonnummer 035-548 90 00 voor een vrijblijvend telefonisch advies. U kunt ook doorklikken naar contact. U vindt daar ook al onze contactgegevens om dan telefonisch of per e-mail meteen contact te zoeken met één van de gespecialiseerde advocaten van Allied Advocaten.

Inhoud van de site
De opzet van deze site is eenvoudig. Ze bevat veel informatie en tips voor de werkgever die met een ontslagsituatie te maken heeft.

Over ieder soort ontslag krijgt u informatie en tips hoe u het beste kunt handelen. Verder krijgt u informatie over de te volgen procedure en de afwikkeling van het ontslag. 
 
Bovendien vindt u op deze site antwoord op een groot aantal vragen, zoals: Kan ik mijn werknemer ontslaan? Wat kan ik doen en wat niet? Welke ontslagprocedure moet ik volgen? Heeft de werknemer recht op een ontslagvergoeding?

Allied Advocaten kan u verder ook adviseren over de meest recente ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en uw arbeidsovereenkomsten checken en/of opstellen. Daarover vindt u meer informatie in het hoofdstuk ”Wat kan Allied Advocaten voor u doen”.