Inleiding

Wat te doen bij ontslag: statutair directeur / bestuurder

Welkom op de website van Allied Advocaten, dé belangrijkste Nederlandse online adviseur voor de statutair directeur ofwel bestuurder met ontslagproblemen. Via deze site hebben inmiddels honderden statutair directeuren al belangrijke informatie over hun ontslagsituatie kunnen vinden.

Meteen contact

Heeft u meteen behoefte aan advies? Klik dan door naar contact. U kunt dan telefonisch of per e-mail meteen contact zoeken met één van de gespecialiseerde advocaten van Allied Advocaten.

Inhoud van de site

De opzet van deze site is eenvoudig. Ze bevat veel informatie en tips voor de statutair directeur die met ontslag te maken krijgt.

Over ieder soort ontslag krijgt u informatie en tips hoe u het beste kunt handelen. Voorts krijgt u informatie over de transitievergoeding, de afwikkeling van het ontslag en informatie over uw WW-rechten.

Bovendien vindt u op deze site antwoord op een groot aantal vragen, zoals: In wat voor een ontslagsituatie bevind ik mij? Wat moet ik doen en wat niet? Krijg ik wel een WW-uitkering? Wat houdt de transitievergoeding in?

Bent u geen statutair directeur maar wel werknemer of ambtenaar en op zoek naar informatie over ontslag? Klik links van deze pagina dan op de button "voor werknemers" of "voor ambtenaren".