Inleiding

Voor ambtenaren

Welkom op de website van Allied Advocaten voor ambtenaren, ook landelijk bekend onder de naam ambtenarenadvocaten.nl, dé belangrijkste Nederlandse online adviseur voor ambtenaren met ontslagproblemen. Via deze site hebben inmiddels honderden ambtenaren (en hun partners) al belangrijke informatie over hun ontslagsituatie kunnen vinden.

Meteen contact

Heeft u meteen behoefte aan advies? Bel ons dan op telefoonnummer 035-548 90 00 of klik door naar contact.
U kunt dan telefonisch of per e-mail meteen contact zoeken met een van de gespecialiseerde advocaten van Allied Advocaten.

Inhoud van de site

De opzet van deze site is eenvoudig. Ze bevat veel informatie en tips voor een ambtenaar die met ontslag te maken krijgt.

Over ieder soort ontslag krijgt u informatie en tips hoe u het beste kunt handelen. Verder krijgt u informatie over de ontslagvergoeding, de afwikkeling van het ontslag en informatie over uw WW-rechten en de bovenwettelijke uitkering.

Bovendien vindt u op deze site antwoord op een groot aantal vragen, zoals: In wat voor een ontslagsituatie bevind ik mij? Wat moet ik doen en wat niet? Op welke ontslagvergoeding kan ik rekenen? Krijg ik wel een WW- en bovenwettelijke uitkering?

Bent u geen ambtenaar maar bent u wel op zoek naar informatie over ontslag? Klik dan op de button "voor werknemers".